Travena

Nakupování

Darujte vašim dětem na výlet barevný batůžek


Také milujete turistiku a rádi se touláte po horách s krásnými výhledy do krajiny? Za slunečného počasí je to úžasný zážitek a ještě krásnější je v okamžiku, kdy se napříč krajinou touláte s vlastní rodinou či s nejbližšími příbuznými. Při turistice potkáváme lidi podobného smýšlení a vznikají tu nová přátelství, a to dokonce i se zahraničními návštěvníky.

děti na výletě

Chcete-li k turistice vést i vaše ratolesti, měli byste jim poskytnout patřičné vybavení, zejména kvalitní obuv, a také vhodný turistický batoh. Ovšem právě tam se můžete potkat s některými obtížně řešitelnými problém – batohy pro děti mohou být zbytečně velké nebo naopak příliš malé, mohou být ušity ve škaredých barvách a nenabízí tolik kapes či bederní a prsní pás, s nimiž je pak výlet do přírody komfortnější.

turistika v přírodě

Pokud se ovšem řadíte k šikovným švadlenám, které si poradí na šicím stroji i s náročnějšími výzvami, budete mít příležitost dětem ušít batoh na míru. Přesně podle vašich a jejich představ.

Na vnější stranu můžete využít kočárkovinu nebo džínovinu, zvláště pak džínový batoh získá zajímavý vzhled a dětem by se mohl líbit. Do vnitřku batohu pak použijte šusťákovinu v metráži s ripstop strukturou, například červené barvy. Červená v kombinaci s modrou riflovinou rozveselí mysl a děti si pak budou do batohu ukládat jejich věci velmi rády. Batohy pro děti by měly mít více kapes, než normálně bývá zvykem, kapsy totiž vypadají jako skrýše a dětem se jistě bude líbit, když si do jedné uloží oblíbenou hračku, do druhé kuličky na hraní v přírodě, do třetí hrací karty pro hraní ve vlaku a čtvrtou největší kapsu si ponechají volnou pro vkládání suvenýrů, které v přírodě posbírají, například písek, kamínky, samorosty, mech, skalničky atd. Nezapomeňte dětem nabídnout zipové sáčky, kam si budou dávat drobné předměty, které by se mohly z kapes batohu rozkutálet.